Bízd szakembereinkre a klímatisztítást! - Max-Tech Solar
2085 Pilisvörösvár, Bécsi út 30.
2024. április 23.

Bízd szakembereinkre a klímatisztítást!

Végre beköszöntött az igazi tavasz, lassan pedig kopogtat az ajtónkon a nyár! Ne találd magadat szembe azzal, hogy a 40 fokos szobából próbálsz sikertelenül klímaszerelőt keresni telefonon! Készülj fel már most a szezonra, hogy klímád megfelelően végezhesse dolgát minden évszakban.

Fontos tudni, hogy a klímaberendezés rendszeres karbantartása nem csupán garanciális esetben fontos, hanem akkor is, ha a garancia már lejárt. Évente legalább egyszer ajánlott, de ha a klímát fűtésre is használod, akkor évente kétszer is szükséges.

A rendszeres karbantartással nemcsak hatékonyabban működik majd a klíma, de megelőzhetőek a meghibásodások is. Emellett a baktériumok és gombák sem fognak a levegőbe kerülni, csak kellemes, tiszta levegő.

Partnerünk F-gáz képesítéssel rendelkező szakemberekkel végez karbantartást otthonodban.

A karbantartás során szakembereink több lépést is elvégeznek:

– Hőcserélő speciális hatóanyagú vegyszerrel való átmosása, nagynyomású tisztítással, a beltéri egység műanyag burkolatának teljes eltávolításával, ha szükséges

– Beltéri egység ventillátorkerekének szemrevételezése, tisztítása, penész esetén eltávolítása

– Szűrőbetétek és műanyag elemek elmosása

– Elektromos kötések ellenőrzése

– Kondenzvíz tálca és vízelfolyás ellenőrzése

– Kifújt levegő hőmérsékletének mérése

– Kültéri egység szemrevételezése, gáznyomás ellenőrzése

Mindezeken keresztül biztosítjuk, hogy klímád hosszú távon hatékonyan működjön, és kényelmes légkört teremtsen otthonodban.

A raktárunkon lévő ultra csendes hűtő-fűtő klímák révén a zavaró zajok miatt sem kell aggódni. Fedezd fel velünk a pihentető alvás és a csendes környezet összhangját!

Továbbra is ingyenes helyszíni felméréssel, gyors kiszállással, tiszta precíz munkával, kedvező árakkal dolgozunk.

Komplett klímára és a felszerelésére is szükséged van? Keresd szakértő csapatunkat bizalommal! Valamennyi általunk forgalmazott klíma H-tarifa kompatibilis, melynek köszönhetően még kedvezőbb lehet a család rezsije.