Fűtsön takarékosan AUX klímával! - Max-Tech Solar
2085 Pilisvörösvár, Bécsi út 30.
2023. augusztus 9.

Fűtsön takarékosan AUX klímával!

A korszerű klímaberendezésekkel történő fűtés már korábban is rendkívül gazdaságos alternatívát nyújtott a hagyományos, általában gáz alapú fűtési rendszerekkel szemben. Egy átlagos, jól szigetelt, 100 m²-es családi ház esetében a klímával való fűtés akár harmadába is kerülhet a gázkazánhoz képest.

Az úgynevezett H-tarifa kedvezményes díjszabása tovább segíti a klímával történő fűtés költségelőnyét. Október 15-től április 15-ig az energiatakarékos hőszivattyúk és/vagy légkondicionáló berendezések korlátlan mennyiségben, 36 Ft/kWh áron vásárolhatnak villamos energiát, míg az átlagfogyasztás feletti 70,1 Ft/kWh árral szemben. A H-tarifa igénylésének fő feltétele a berendezések energiahatékonyságát mérő SCOP (fűtési jósági fok) értéke, amelynek legalább 3,4-nek kell lennie a jelenlegi előírások szerint. Ezen szabályozás alapján a magyarországi AUX klímagyártó cég minden terméke megfelel az elvárásoknak, és ezáltal jogosult a kedvezményes H-tarifa igénylésére az áramszolgáltatóknál.

Keresse szakértő kollégáinkat bizalommal, akik minden kérdésükre igyekeznek válaszolni, INGYENES helyszíni felmérésünk során pedig a legoptimálisabb lehetőséget kínáljuk majd kedvező feltételek mellett.