Generálkivitelezés
2085 Pilisvörösvár, Bécsi út 30.

Rólunk

A fenntartható energiánál manapság nehéz jobb befektetést találni. A Maxomin Magyarország Kft a Pilisi régió egyik meghatározó villamos ipari szereplője. Céges referenciáink közt megtalálható a kisebb családi házak villamos szerelése, klíma, hőszivattyús kivitelezések, illetve a több ezer négyzetméteres ipari létesítmények villamos ipari generálkivitelezése.

2016-ban a piaci változás valamint a megújuló energiák térnyerésének köszönhetően a cég vezetése úgy döntött, hogy kibővíti tevékenységi körét a napelemes rendszerekkel, ezzel létrejött a Max-Tech Solar. Rendszereink szerelését kizárólag profi villanyszerelők végzik.

Miért válasszon minket?

  • Több mint 1000 kivitelezés
  • Kizárólag pozitív ügyfélvisszajelzés
  • Teljes körű szolgáltatásnyújtás
  • Szakképzett, precíz kollégák
  • Ár-érték arányban kiemelkedően kedvező feltételek
  • Nincs előleg az áramszolgáltatói benyújtásig
  • Számítógépes, fotóval illusztrált látványterv

Cégünket 2009-ben alapítottuk. Azóta a Pilisi régió meghatározó villamos ipari szereplőjévé váltunk. Évek óta foglalkozunk a megújuló energiák hasznosításával a háztartási méretű rendszerektől kezdve a kiserőművekig egyaránt. Már több mint 300 család, illetve cég szavazott nekünk bizalmat országszerte.

Eddig több mint 500 MWh energiát termeltek az általunk telepített napelemek, amivel 1750 tonna széndioxid kibocsátástól mentesült környezetünk. Például egy 4 fős átlag család éves villamos energia fogyasztása kb. 4000 kWh, így ez évi 1,4 tonna szén-dioxid kibocsátást von maga után.

Valamennyi általunk elvégzett munkánk után kizárólag pozitív visszajelzéseket kaptunk, kiemelve a megbízhatóságunkat, precíz, tiszta munkavégzésünket, valamint a korrekt, rugalmas hozzáállásunkat. 

Értéknövelő, költséghatékony környezetkímélő beruházás

A napelemes rendszer telepítése kiszámítható befektetés, használatával hosszútávon jelentősen csökkentheti pénzügyi kiadásait. A villamosenergia ára az elmúlt években világszerte emelkedett, a további áremelések beláthatatlanok, így a saját napelemes rendszerrel Ön függetlenítheti magát ezektől a kiszámíthatatlan folyamatoktól is. A háztartások villamosenergia szükséglete folyamatosan növekszik az egyre népszerűbb villanyfűtés/hűtés, illetve az elektromos autók elterjedésével. A napelemes beruházás háza értékét is növeli a beruházás értékén kívül a több fokozattal javuló energetikai besorolás révén is. A telepített napelemes rendszer szükség esetén bővíthető vagy áthelyezhető. 

Napjainkban egyre fontosabb kérdés a környezet- és klímavédelem: a napelemes beruházás amellett, hogy hasznos az egyénnek, hasznos társadalmi szinten is. Ön környezettudatosságát és társadalmi felelősségvállalását is jelzi azzal, hogy elkötelezi magát a zöldenergiával történő áramtermelés mellett. A napelem legyártása után működése során már nem járul hozzá a széndioxid kibocsájtáshoz, sőt, kiválthatók vele környezetszennyező fűtési módok.

Minden típusú tetőre, illetve talajra is telepítünk már napelemes rendszereket országos kiszállással. Műhelyautóink minden szükséges eszközzel, szerszámmal felszereltek, ezért Önnek nem kell semmilyen felszerelést biztosítania. A napelem telepítése nem jár bontással, átépítéssel, és mindig igyekszünk az invertert is - Önnel egyeztetve - a legkevésbé zavaró területen elhelyezni. Munkatársaink megbízható, precíz munkát végeznek, nem kell attól tartania, hogy felfordulást vagy hulladékot hagynak maguk után.

Minden lakhatási engedéllyel rendelkező lakóház tetőszerkezete elbírja a napelem súlyából adódó többletterhelést. A tetőre telepített napelemek felfogják a hőt, így a lakótér hőmérséklete több fokkal is hűvösebb lesz a nyári időszakban, amivel csökkentheti a klimatizálás költségét. Egy átlagos családi ház napelemes rendszerét munkatársaink mindössze egy nap alatt készre szerelik.

Teljes körű szolgáltatás

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, ami magában foglalja a tájékoztatást, felmérést, tervezést, engedélyeztetést, (hitel) ügyintézést és magát a napelem tetőre szerelését. Szakképzett kollégánk minden esetben részletes, drónos helyszíni felmérést végez, ahol válaszol a felmerülő kérdésekre is. (A jelenlegi helyzetben [COVID-19] lehetőség van személyes találkozás nélküli felmérésre is).

Az eddigi, több, mint ezer kivitelezésnek köszönhetően nagy tapasztalattal és rutinnal rendelkezünk napelem telepítés terén. A piackutatásaink alapján a nagyvállalatok átlagosan 10-20%-kal drágábban dolgoznak, mint a miénkhez hasonló közepes méretű vállalkozások, melyek a nagy cégekkel ellentétben olcsóbb, rugalmasabb és személyre szabottabb szolgáltatást nyújtanak. A szakmában szinte egyedülállóan nem kérünk előleget az áramszolgáltatói jóváhagyásig (céges rendelésre nem vonatkozik). Mérnök kollégánk számítógépes fotóval illusztrált látványtervet készít a napelemek optimális elhelyezéséről ügyfeleink részére.