Akár ötmillió forintos támogatás napelemekre!
2085 Pilisvörösvár, Bécsi út 30.
2023. december 5.

Napenergia Plusz Program: Akár ötmillió forintos támogatás napelemekre!

NE MARADJON LE 2024 LEGNAGYOBB NAPELEMES LEHETŐSÉGÉRŐL! Az energiaügyi miniszter, Lantos Csaba, közösségi oldalán jelentette be 2023 december 4-én a Napenergia Plusz Program részleteit. A kivitelezők előregisztrációja már elkezdődött.

Fontos információk:

Magánszemélyek igényelhetnek maximum ötmillió forintos támogatást új napelemes rendszerek és tárolók kiépítésére.

A jelentkezéseket érkezési sorrendben bírálják majd el.

A Program a családok költségeinek mintegy kétharmadát fedezi, legfeljebb 5 millió forint értékben. Támogatás a pályázó magánszemély állandó lakóhelyéül szolgáló családi házon vagy a sorház, ikerház, legfeljebb 6 lakásos társasház épületrészén végrehajtott beruházáshoz adható.

Elszámolható a pályázati adminisztráció, tervezés, engedélyezés költsége, az eszköz- és anyagköltség, a telepítés munkadíja.

A lakossági pályázók 2024 január 15-től adhatják le regisztrációs kérelmeiket elektronikus úton.

Egy ingatlanra egy támogatás adható, viszont csak új beruházásra, így meglévő rendszer bővítésére, cseréjére, felújítására nem.

A napelemes rendszer legalább 4 és legfeljebb 5 kW teljesítményű inverterből, valamint minimum 7,5 és maximum 10 kWh kapacitású tárolóból állítható össze.

Jelentkezzen nálunk még ma, kollégáink visszahívják a részletekkel kapcsolatban! A pályázatírás terhét is levesszük a válláról!

A programban több mint 15 ezer család részesülhet zöldenergia-fejlesztésben, a lakossági előregisztráció 2024. január 15-én kezdődik.

A források elosztásáról egyszerűsített eljárásrendben döntenek, regionális elkülönítés nélkül, és a beruházásoknak két év alatt kell elkészülniük a támogatói okirat hatálybalépését követően.

Ne maradjon le erről a kivételes lehetőségről! Regisztráljon nálunk MOST, és mi visszahívjuk a részletekkel kapcsolatban! A pályázatírás terhét is levesszük a válláról!

+36 20 486 2533

info@maxtechsolar.hu