Ne maradjon le az év lehetőségéről! - Max-Tech Solar
2085 Pilisvörösvár, Bécsi út 30.
2021. szeptember 11.

Ne maradjon le az év lehetőségéről!

A napelemes rendszereket és fűtési berendezések elektrifikálását célzó, 100%-ig vissza nem térítendő támogatást hamarosan akár ÖN is igénybe veheti lakásának korszerűsítése céljából. 

Díjmentes előminősítésünkből kiderül, hogy a jelenlegi kiírás szerint alkalmas-e a támogatásra. A további részletekkel kapcsolatban keressen bennünket bizalommal! 

A pályázati felhívás lehetőséget nyújt az országos átlagot el nem érő jövedelmű, saját tulajdonú ingatlannal rendelkező magánszemélyek számára, hogy vissza nem térítendő támogatással lakóépületeiket megújuló energiaforrással lássák el, illetve energiahatékonysági korszerűsítést hajtsanak végre. 

Legfontosabb jelenlegi tudnivalók:

➡ A pályázatot négy ütemben hirdetik meg régiós csoportosításban

➡ A pályázat első üteme november 15-től indul 

➡ A pályázók köre: azon háztartások, ahol az egy főre jutó összjövedelem nem éri el a 4 850 000 Ft-ot, valamint a fejlesztendő ingatlan alkalmas a napelemes rendszer befogadására.

➡ Kizárólag napelemes rendszer kiépítésére (max 5kWp) bruttó 2,8 millió forintot, napelemre és fűtéskorszerűsítésre fűtőpanellel 9,3 millió forintot, napelemre és fűtéskorszerűsítésre hőszivattyúval 11,55 millió forint támogatásra lehet maximálisan jogosult egy pályázó.

A teljes pályázati anyagot itt lehet elolvasni: https://drive.google.com/file/d/12bJpOj3PMo4lN1VAylaDWZOswt0HoDO2/view