Őszi klíma promóció - Max-Tech Solar
2085 Pilisvörösvár, Bécsi út 30.
2023. szeptember 1.

Őszi klíma promóció

Alig vártuk, hogy megoszthassuk veletek legújabb projektünk részleteit, aminek keretein belül a Pilisvörösvári Német Nemzetiségi Általános Iskolát fogjuk támogatni! Promóciónk során szeptember 1 és november 30 között minden nálunk vásárolt klíma után új LED lámpára cserélünk ki egy régit az iskolában.

A suliban néhány hete felmértük a terepet, ahol azt tapasztaltuk, hogy termenként 9-12 régi lámpát kellene modernizálni. A Led világításnak számos előnye van. Amellett, hogy energiatakarékos és költséghatékony, még környezetbarát is, ráadásul a hagyományos izzókkal szemben nem vibrál, így nincs negatív hatással a szemre sem.

Nemcsak támogatjuk a sulit, hanem meg is szeretnénk jutalmazni a promócióban résztvevő családokat egy nyereményjátékkal, aminek a fődíja egy vadonatúj iPad!

A tőlünk megszokott profizmussal, minőségi hűtő-fűtő klímákkal, gyors, precíz szakemberekkel, remek árakkal, és további különféle kedvezményekkel készülünk, hogy még nagyobb kedvet kaphassatok a közös összefogásra. A további részletekkel kapcsolatban szeretettel várunk pilisvörösvári bemutatótermünkben, vagy érdeklődjetek elérhetőségünk egyikén.

Promóció ideje: Szeptember 1-november 30.

Fődíj sorsolás: December 1.

Nyeremény: Apple iPad 9 2021 10.2 64GB

Hálásak vagyunk, ha egy megosztással támogatod ezt a projektet! ?

? +3620 486 2533

? info@maxtechsolar.hu

? Pilisvörösvár, Bécsi út 30.