Elektromos autótöltők telepítése
2085 Pilisvörösvár, Bécsi út 30.

Elektromos autótöltők telepítése

Szeretettel várjuk pilisvörösvári bemutatótermünkben, ahol minden elektronos autóval kapcsolatos kérdésére igyekszünk pontos válasszal szolgálni! Szakértő kollégáink segítenek kiválasztani az Ön számára legideálisabb megoldást.

Az egyre inkább foglalt utcai gyorstöltő állomások időszerűvé tették az otthoni gyorstöltés lehetőségének kialakítását. Az otthoni felhasználásra tervezett minőségi készülékekkel az Ön elektromos autója minden töltés után menetkész lesz!

A konnektoros töltésnél lényegesen gyorsabb, kényelmesebb és biztonságosabb lehetőséget teremthet otthoni körülmények között, amivel rugalmasabbá válhat autóhasználata. A fali töltő alkalmas arra, hogy elektromos autóját Type 2 típusú töltőkábel segítségével nagy teljesítménnyel, gyorsan és biztonságosan feltölthesse. Elektromos autó töltésére szolgáló fali töltő telepíthető családi házakba, garázsokba, társasház parkolójába, stb.

A megfelelő termék kiválasztásához az autó, illetve a benne található akkumulátor típusára lesz szükség, valamint a otthona elektromos hálózata és helyszíni adottságainak paramétereire. Ezek az információk befolyásolhatják a telepítés lehetőségeit, de szakértő kollégáink természetesen minden segítséget megadnak és a szükséges helyszíni felmérést is elvégzik.

Amennyiben még nincsen elektromos autója, de azt a jövőben tervezi beszerezni, úgy segítségére lehetünk az aktuális autójának használatából meghatározva a megfelelő töltési rendszer kialakításában.

Keresse csapatunkat bizalommal!
+36 20 486 2533