Klíma - Max-Tech Solar
2085 Pilisvörösvár, Bécsi út 30.

Gondolkodjon hosszú távon, válassza minőségi légkondicionáló berendezéseinket! Termékeink teljes mértékben megfelelnek a legjobb ár-érték aránynak és a csúcsminőségnek, kompromisszumok nélkül! Indítsa a napot frissen és energikusan, hogy teljes erőbedobással tudjon összpontosítani a valóban fontos dolgokra! Ne hagyja, hogy az időjárás befolyásolja a napja minőségét!

Ahogy a technológia fejlődik, úgy válnak egyre korszerűbbé és hatékonyabbá a klímaberendezések is! Nézzük meg, miért érdemes az ilyen modernebb klímákat választani, és milyen előnyökkel járhat az otthonunkban vagy irodánkban!

? Környezetbarát működés: A korszerű légkondicionálók új technológiái csökkentik az üvegházhatású gázok kibocsátását, ami pozitív hatással van a környezetünkre. Ezek az energiahatékony rendszerek segítenek csökkenteni a klímaváltozás negatív hatásait.

?️ Energiahatékonyság: Az új klímák fejlett hőszivattyú rendszerekkel dolgoznak, amelyek kevesebb elektromos energiát használnak fel. Ez nemcsak környezetbarátabb, hanem hosszú távon pénzt is megtakaríthatunk az energiaszámlánkon.

❄️ Gyors hűtés és fűtés: A korszerű klímák gyorsan és hatékonyan képesek lehűteni vagy felmelegíteni a helyiséget, így azonnal kellemes hőmérsékletet biztosítanak akár a legforróbb nyári, akár a leghidegebb téli napokon is.

?️ Légszűrés és tisztítás: A modern klímák kiváló légszűrő rendszerekkel rendelkeznek, amelyek képesek megszűrni a levegőben található szennyeződéseket, allergéneket és porokat. Ez különösen fontos azoknak, akik légúti allergiában vagy asztmában szenvednek.

? Intelligens vezérlés: Az okos klímaberendezések lehetővé teszik, hogy távolról, akár egy mobilalkalmazás segítségével is szabályozzuk a hőmérsékletet és a klíma működését. Ez a funkció megkönnyíti az energiatakarékos beállításokat és optimalizálja a klíma használatát.

?‍?‍? Egészséges életteret teremt: Az optimális hőmérséklet és a tiszta levegő hozzájárulhat a család egészségének megőrzéséhez és a dolgozók teljesítményének javításához az irodában.

Összességében, a korszerű klímák nemcsak kényelmes környezetet teremtenek, hanem hozzájárulnak az energiatakarékossághoz és a környezetvédelemhez is. Ha tehetjük, érdemes fontolóra venni az ilyen modernebb klímák beszerzését az otthonunkban és a munkahelyünkön is. Az előnyök nemcsak az egészségünkre, hanem a környezetre is pozitív hatással lehetnek! ?❄️?️

Cégünk különféle AUX légkondicionálókat telepít. A márka hivatalosan hazánkban pár éve jelent meg, azóta pedig az egyik legnépszerűbb klímává vált, ami rendelkezik hűtésre, fűtésre alkalmas és design klímával is egyaránt.

Az AUX Gamma 2 széria klímaberendezései tökéletesen egyesítik a gazdaságosságot a komforttal. Számos hasznos funkcióval rendelkezik, mint például: Automatikus újraindítás áramszünet esetén, éjszakai üzemmód, öndiagnosztika, iClean öntisztítás, UltraSilent csendes működés, Intelligens fűtés  indítás, mosható porfilter, PM2.5 filter, rejtett előlapi kijelző, GoldenFin aranyozott bevonat a hőcserélőn, R32 környezetbarát hűtőközeg, FineMatt fehér borítás 

Az AUX Delta 2 a leginkább alkalmas fűtésre az AUX klímái közül. -25 °C külső hőmérsékletig is képes akár fűteni és rendelkezik automatikus tálcafűtéssel Advanced Heating Belt technológiával, továbbá az UltaSilent csendes működés üzemmódban akár 19 dB mellett képes áramoltatni a beltéri egység a friss levegőt a helyiségben. Így nagyon alacsony zajszint mellett biztosított a zavartalan pihenés.

AUX Omega a design klímája az AUX-nak. Ha unalmas már a fehér beltéri egység, vagy szeretnénk egy kicsit feldobni az otthoni környezetet, akkor a fekete színű AUX Omega klíma tökéletes választás.

AUX multi split kültéri és beltéri egységekkel is rendelkezik. Kültéri egységei 5,3 kW-tól egészen 12 kW-os kültériig elérhetők. 2, 3, 4 és 5 beltéri egységet tudnak kezelni maximum ezek a kültéri egységek. Beltéri egységek közül pedig válogathatunk oldalfali beltéri egységek közül (AUX Freematch Delta Pro és AUX Omega Pro), valamint kazettás, légcsatornázható és konzol klíma beltéri egységekből is.

Keressen bennünket bizalommal, ingyenes helyszíni felmérésünk után gyorsan elkészítjük az Ön igényeinek leginkább megfelelő ajánlatot.