Napelem parkok üzemeltetése
2085 Pilisvörösvár, Bécsi út 30.

Cégünk vállalja 50-1000 kW teljesítményű napelem parkok teljeskörű tervezését, kivitelezését, üzemeltetését. Keressen bennünket bizalommal!

Hazánk kedvező napsugárzási viszonyai maximálisan lehetővé teszik a napenergia fokozottabb alkalmazását villamosenergia-termelés céljára. Elsősorban olyan földtulajdonosnak, befektetőknek ajánljuk, akik hosszú távú, legalább 25 éves befektetésben gondolkodnak. Amellett, hogy a napelem parkok károsanyag kibocsátás nélkül üzemeltethetők, a fogyasztás helyszínén, illetve annak közvetlen közelében történik a villamos energia termelése, így nem kell számolni nyersanyag beszerzési, illetve szállítási költségekkel. Egy napelemes kis teljesítményű naperőmű engedélyeztetése nagyságrendileg 2-3 hónapot vesz igénybe, míg egy napelem park jóval hosszabb és összetettebb folyamat.  A napelem park kivitelezéséhez egy speciális földre telepíthető tartószerkezetre van szükség, amelynek rögzítése külön odafigyelést igényel. Fontos megjegyezni, hogy a földre telepített rendszer is ki van téve az időjárás viszontagságainak. Egy napelem park esetében érdemes foglalkozni azzal, hogy miként oldjuk meg a napelemek tisztítását. Fontos évente több alkalommal megtisztítani a napelemeket, illetve ellenőrizni a naperőmű működéshez szükséges összetevők állapotát.

A 2024-es KKV Technológia Plusz Hitelprogram kiváló lehetőség lehet Önnek is, mivel a program kiemelten támogatja a megújuló energiaforrásokat. Ne maradjon le róla, kérjen pár másodperc alatt weboldalunk segítségével árajánlatot, hogy első kézből értesülhessen a részletekről!

Szakértő kollégáink segítségével díjmentesen felmérheti, melyik zöld beruházás lenne az ideális választás az Ön számára: napelem, hőszivattyú, elektromos autó töltő vagy akár ezek kombinációja.

További információ erről a kivételes támogatásról:

https://maxtechsolar.hu/0-os-hitel-kkv-knak-ginop-plusz-2024/