Napelemes rendszer tervezése
2085 Pilisvörösvár, Bécsi út 30.

A napelemes rendszerek tervezése alapos, körültekintő munka, melyet szakértő kollégáink egy ingyenes felmérés után végeznek el. A felmérések elvégzése után elkészítjük napelemes rendszeréhez a részletes hálózati csatlakozási dokumentációt, mely elengedhetetlen az áramszolgáltatóhoz való hálózatra csatlakozáshoz.

Hosszú távú befektetésről lévén szó, csapatunk figyelembe veszi, és szükség esetén ajánlani is tud
további lehetőségeket, amelyek gazdaságosan üzemeltethetőek együtt a napelemes rendszerrel. A felmérés után különböző vezető piaci szoftverekkel modellezük le a kialakítani kívánt rendszert a lehető legpontosabb előrejelzés érdekében. A cégünk által felszerelt panelek a kor legmodernebbjei, a portfóliónkat folyamatosan újítjuk, így biztosan nagy hatásfokú rendszer kerülhet az otthonába.

Amennyiben vállalkozását fejlesztené, a 2024-es KKV Technológia Plusz Hitelprogram kiváló lehetőség lehet Önnek is, mivel a program kiemelten támogatja a megújuló energiaforrásokat. Ne maradjon le róla, kérjen pár másodperc alatt weboldalunk segítségével árajánlatot, hogy első kézből értesülhessen a részletekről!

Szakértő kollégáink segítségével díjmentesen felmérheti, melyik zöld beruházás lenne az ideális választás az Ön számára: napelem, hőszivattyú, elektromos autó töltő vagy akár ezek kombinációja.

További információ erről a kivételes támogatásról:

https://maxtechsolar.hu/0-os-hitel-kkv-knak-ginop-plusz-2024/